Повернутися до звичайного режиму

Нестандартний урок-свято з англійської мови

2017-03-17

Загальновизнано, що нестандартні уроки з іноземної мови є невід’ємним складником всього процессу навчання іноземних мов. Правильно організований нестандартний урок сприяє значному розширенню потенційного словника учнів, охоплює велике коло проблем і питань, які виходять за межі шкільної програми, поглиблює соціокультурні знання учнів. Крім того, така форма роботи стимулює учнів до поглибленого вивчення мови. Учні, які не змогли з різних причин реалізувати себе на звичайному уроці, мають можливість розкрити свої приховані здібності під час нестандартного уроку, адже саме тут створюється спеціальна атмосфера взаєморозуміння, співробітництва, довіри, взаємодопомоги.

Саме тому, 17 березня 2017 року, в ЗОШ № 47 вчителі англійської мови: Жданова О.С. та Ереш О.В. провели нестандартний урок-свято, що присвячене Дню Святого Патріка.

/Files/images/SAM_9239.JPG

Мета свята: розвиток у дітей інтересу і бажання дізнатися про культуру та традиції народів англомовних країн; розвиток особистості дитини через вивчення культури, традицій народу; створення у дітей радісного, святкового настрою; розвиток вміння слухати музику, рухатися під музику; демонстрування знань, набутих дітьми під час занять англійською мовою; засвоєння нового лексичного матеріалу; виховування поваги до товаришів, прагнення працювати злагоджено та дружно в команді.

/Files/images/SAM_9277.JPG

/Files/images/SAM_9261.JPG

Клас був поділений на 4 команди. Учням було запропоновано виконати ряд завдань, які вони із великим задоволенням виконували.У ході змагання перемогла дружба. На святі панувала дуже радісна та приємна атмосфера.

/Files/images/SAM_9237.JPG

Мета проведеного заходу була досягнута, адже учні закріпили свої знання з англійської мови, спробували свої сили у різноманітних конкурсах та працювали дружно в команді.

/Files/images/jXTfX1QfIL4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1242

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.