Осінь золотиться у дворі....

Щедре літо відцвіло розмаєм,

Осінь золотиться у дворі.

Знову школа двері відкриває

Гомінкій веселій дітворі.

Весь колектив школи з хвилюванням готувався до сьогоднішнього свята.

Наша школа – дружна дитяча країна, і кожен з її мешканців - особливий і неповторний. Тому наша країна – різнокольорова.За доброю шкільною традицією першокласників приймали у нашу шкільну родину, пов’язуючи галстуки. Три кута галстука символізують єдність дітей, вчителів і батьків. Приймаючи першокласників до нашої дружної шкільної родини,усі разом заспівали Гімн нашої 47-ї школи.

Новий навчальний рік ми вирішили зустріти по-новому. Ми запросили всіх на ярмарок творчості і запропонували побувати в різних творчих осередках, які підготували талановиті педагоги нашого закладу.

На території нашої школи діяли осередки творчості, кожен з яких був наповнений креативними, цікавими, творчими завданнями, іграми, руханками.

Осередок «Здоров'я» запропонував усім бажаючим виміряти свій зріст, вагу, дізнатися на скільки підросли і зміцнішали за літо.Осередок «Гри» був представлений сучасними іграми «Боулінг», «Мішені», «Бадмінтон повітряними кульками». Тут учні випробували свою спритність, точність. На осередку «Мандрівники»можна було здійснити уявну подорож «Сім чудес України». На осередку «Умілі ручки» діти виготовляли цікаві поробки. Осередок «Солодка майстерня» запропонував відвідувачам майстер-клас із виготовлення і прикрашання солодких виробів. У осередку «Танцюють усі»присутніх чекали музично-ритмічні вправи. Осередок «Дослідники»продемонстрував захоплюючі перетворення, цікаві хімічні та фізичні досліди.На осередку «Малюнки на асфальті» діти малювали на тему «Моя родина: сім’я, школа, Україна». Дружно поспівати усім класом популярні українські пісні можна було на осередку «Караоке на майдані», а осередок «Оркестр»надав учням можливість стати учасником спільної гри на простих музичних інструментах.

Свято було веселим, цікавим. Вдалося створити атмосферу невимушеної зустрічі, творчості, креативності, взаємодопомоги, підтримки при виконанні спільних завдань.

Відкрий нам швидше, школо, двері,

Хай рушничком на щастя стелиться поріг.

Сріблястий дзвоник нас покликав знову

В країну знань. Щасливих нам доріг!


Галерея "Свято 1 вересня 2019"

Кiлькiсть переглядiв: 352

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.