В нашій школі відбулось засідання підліткового клубу у формі ФОРУМ-ТЕАТРУ.

Вдосконалення інформаційних технологій створює умови для ефективного розвитку сучасного суспільства. Комунікаційні засоби стали невід’ємною складовою життя людей у всіх сферах діяльності. Мобільні телефони, комп’ютери та Інтернет, розширивши комунікаційні, просторові й часові межі, розкрили нові можливості для спілкування, освіти, праці, відпочинку та творчої самореалізації особистості.

/Files/images/IMG_1347.JPG

Від соціальних мереж – до онлайн-банкінгу: сьогодні Інтернет проник у наше життя і діяльність. Окрім комп’ютерів та ноутбуків, ми підключаємо до Інтернету все – мобільні телефони, планшети, телевізори й багато інших портативних пристроїв. Саме тому дуже важливо знати якомога більше про безпеку у Всесвітній мережі.

/Files/images/IMG_1366.JPG

23 жовтня в нашій школі відбулось засідання підліткового клубу на тему безпечного поводження в Інтернеті. Старшокласники 8-11 класів, вчителі, шкільний психолог зібрались для обговорення цієї проблеми. Для представлення данної теми було обрано цікаву інтерактивну форму – ФОРУМ-ТЕАТР. Шкільним театральним колективом «Emotions» (керівник Мельниченко Вікторія) було представлено театральну постанову, після чого відбулось її обговорення. Хлопці і дівчата були дуже активними, обговорюючи, які помилки припускали герої вистави у своїй поведінці, радили, як краще було б вчинити в певних ситуаціях.

Завершили розмову порадами, як не потрапити у небезпеку в Інтернет-просторі:

- Зверніть увагу! Якщо виникла якась неприємна ситуація і вам погрожують: вимагають грошей, нові фото чи відео, або особливої зустрічі – розкажіть дорослим, яким довіряєте, чи зателефонуйте до поліції.

- Нічого не платіть, не зустрічайтеся з незнайомими, не надсилайте нових фото!

- Пам'ятайте! Фотографії, відео чи особлива інформація, викладені чи надіслані в Інтернет, залишаються там назавжди, навіть, якщо ви їх видалили.

- Віправляйте і публікуйте лише те, що готові побачити на дверях школи, або білборді.

- Не повідомляйте особисту інформацію (номер телефону, адресу та номер школи, а також номер кредитки)

- Спілкуйтесь в Інтернеті лише з тими, кого особисто знаєте у реальному житті!

- Запамятайте! Реєстрація в соціальних мережах дозволена законом з 13 років.

- Не бійтесь розповідати дорослим про негаразди! Будь-яку ситуацію можна вирішити разом!

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.