Всеукраїнський тиждень права

З 2008 року в Українських школах з року в рік організовують низку заходів як всеукраїнського, так і місцевого масштабу, в рамках Всеукраїнського тижня права, аби підкреслити важливість дотримання свобод вільних індивідуумів, закріплених у Загальній декларації прав людини. Цей рік не став винятком.

З 9 до 13 грудня в нашій школі проходив тиждень правознавства, мета якого ‒ підвищення ролі правової освіти серед школярів, виховання поваги до закону і прав людини. В рамках тижня права було проведено багато цікавих, пізнавальних та змістовних заходів. Для учнів 5-11 класів будуть проведені конкурси на правову тематику-кросворди, юридичні задачі, шаради. Конкурс малюнків «Я маю право» для 5-6 класів. Серед школярів 8-11 класів проведені соціологічні опитування «Діти та молодь про свої права». Для учнів 9-го класу 10 грудня був проведений Єдиний урок з правознавства «10 грудня - День прав людини». Для учнів 10-го класу 11 грудня був проведений Інтернет - урок права «Молодіжна правнича платформа - впевнена позиція на юридичному полі». Для учнів 9-11 класу правовий квест «Право і закон».

/Files/images/kondratva/малюнки.jpg

/Files/images/kondratva/ппп.io (3).jpg

Подібні заходи підвищують зацікавленість учнів у вивченні правознавства, розширюють правові знання учнів, формують уміння співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті.

Кiлькiсть переглядiв: 370

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.