Останній дзвоник - 2020

Дорога шкільна родино!

Ось і добіг до кінця цей незвичний навчальний рік. Ми з вами подолали всі перешкоди, які висунуло нам життя, тому що разом ми - сила. Подорослішали , порозумнішали. Але непохитним залишається одне- працювати і вчитись як раніше: бачити очі одне одного, чути веселий сміх на перервах, чути шкільний дзвінок! Сподіваємось, що так і буде! Хай літні канікули будуть сповнені незабутніх вражень!

Дорогі наші випускники 11 класу!

З 25 червня вас чекають нові і дуже важливі життєві випробування. Все у ваших руках! Сподіваємось, що кожен з вас зможе довести усім і собі, що він освічена особистість ! Хай вам щастить на ЗНО і життєвій ниві!

Дорогі наші дев'ятикласники!

Оберіть вірно свою стежину, яка буде вести вас до успіхів, насиченого і цікавого дорослого життя! То ж будьте усі здорові і щасливі!

Особливі наші слова вітання батькам учнів, які стійко тримались і можливо навіть стали нашими колегами- вчителями під час дистанційного навчання. Настав час відпочити і вам! Здоров' я вам, наші дорогі батьки! Хай ваші діти будуть продовженням ваших батьківських вчинків і сподівань!

Останній дзвоник - 2020. Перейдіть за посиланням і перегляньте відео створене на згадку про 2019-2020 н.р.

Останній дзвоник - wym-1590530164943

З.В. МОТОРНА і ПЕДАГОГІЧНИЙ КОЛЕКТИВ ШКОЛИ 47

Кiлькiсть переглядiв: 548

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.