Повернутися до звичайного режиму

До уваги батьків! З 2 листопада розпочинається дистанційне навчання

/Files/images/1_kondratva/posvyata/unnamed.jpg

Шановні батьки!

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулася 23 жовтня 2020 року, було оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Відповідно до рішення з 00:00 години 26 жовтня 2020 року місто Миколаїв Миколаївської області віднесено до територій з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

У зв’язку з цим з 02 листопада до поліпшення епідеміологічної ситуації навчання відбудеться з використанням технологій ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ.

/Files/images/1_kondratva/posvyata/images и.jpg

Повідомляємо вам, що проведення уроків дистанційно відбудеться згідно з затвердженим розкладом із зазначенням синхронного, тобто спілкування в режимі реального часу, чи асинхронного навчання за допомогою електронної пошти, електронних курсів, інтернет-форумів, аудіо- та відеозаписів на каналі Ютуб тощо.

В розкладі класу буде зазначено, як саме працюватиме ваш клас – синхронно та асинхронно. Для зручності розклад напередодні буде розміщуватися у вайбері та в гугл-класі.

В асинхронному режимі на платформі Google Classroom згідно розкладу будуть розміщуватись покрокові інструкцію для учнів, необхідні відеоматеріали та презентації з поясненням нового матеріалу.

У синхронному режимі уроки вчителі будуть проводити на платформі (Zoom, Google meet) із зазначенням часу проведення та відповідного посилання в гугл-класі.

Наше завдання –залучити усіх здобувачів освіти до роботи. Тому, у разі відсутності в учня гаджету, комп’ютера, інтернету, за узгодженням з класним керівником, вчителі надаватимуть консультації у телефонному режимі, через СМС з завданнями з предметів на кожний конкретний день за розкладом.

Для спілкування з батьками вчителі та класні керівники будуть використовувати вайбер.

Повідомляємо, що організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється у межах робочого часу педагогічних працівників згідно затвердженого навчального розкладу.

Просимо дотримуватися зазначеного порядку, толерантності та взаєморозуміння у спілкуванні.

Будьте всі здорові, бережіть себе й своїх дітей. Проводьте бесіди щодо профілактики дитячого травмування у побуті, формуйте у дітей навички здорового способу життя. Привчайте дітей до самостійності.

Нехай вам щастить!

Будьте здорові!!

.

Кiлькiсть переглядiв: 469

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.