Школа №47 має таланти!

15 та 16 лютого в нашій школі проходив шкільний фестиваль «Школа має талант», в якому взяли участь близько 30 учасників, учні 2 - 9 класів. Кожний учасник виходив на сцену, щоб розказати і показати, який талант він має.

В номінації «Юні художники» брали участь учениці 3-Б класу Токар Євгенія, Нганкенг Анжеліка, 5 класу Олійник Маргарита, 7-А класу Бобилєва Ганна. Дівчата представили свої малюнки, а Савченко Варвара з 3-Б класу намалювала свою картину прямо в залі, перед очами глядачів.

В номінації «Юні майстри» свої роботи представили: учень 3-А класу Кокул Володимир – роботи оригамі, учениця 8-А класу Слєпоконь Вікторія – роботи з бісеру.

Єдина учасниця в номінації «Юні поети» Беккер Юлія з 6-А класу прочитала свої власні авторські поезії.

В номінації «Юні музиканти» представили своє вміння грати на музичних інструментах: Атамась Артем з 4-А класу, Бережецька Анна з 6-А класу, Ісаченко Софія з 6-Б класу, Потапова Марина з 8-А класу – грали на фортепіано, Іванов Влад з 4-А класу заграв на сопілці, а Мартинов Дмитро з 7-Б класу вразив усіх віртуозною грою на баяні.

В номінації «Юні спортсмени» виступили учні: Притиченко Софія з 2-А класу – гімнастика, Юр’єва Катерина з 3-Б – карате, Василенко Аліна з 3-Б – кікбоксінг, Тимошевський Матвій з 2-Б класу – кунг-фу. Юні спортсмени вже мають досвід виступів на змаганнях різного рівня, а учениця 4-А класу Кускова Анастасія є багатократною чемпіонкою України з кікбоксінгу.

В номінації «Юні танцори» виступили учениці 2-А класу Колесніченко Ксенія, Пересунько Анастасія, 2-Б класу Дудкін Єгор і Дудкіна Ніка, учень 5 класу Спичак Станіслав, учениці 9 класу Бутенко Анастасія і Гапіченко Анастасія. Усі учасники представляли різноманітні танцювальні стилі.

Номінацію «Юні співаки» преставили: учениця 7-А класу Бобилєва Анна та запальний гурт дівчат з 6-Б класу Пасічник Ольга, Злотніцька Аліна та Чумакова Олександра.

Дякуємо усім учасникам фестивалю за творчість, сміливість, майстерність, гарний настрій, які вони подарували усім глядачам!

Школа № 47 пишається своїми талановитими учнями!


Галерея "Школа 47 має таланти"

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.