Тиждень інформатики в школі

З 15 по 19 лютого в нашій школі проходив тиждень інформатики. Заходи тижня були спрямовані на розвиток творчої фантазії; логічного мислення; вміння орієнтуватися в інформаційному просторі; формування обов'язковості, відповідальності, креативності.
«Комп’ютерний турнір» (6-Б клас): в ході виконання завдань з інформатики учні формували інтелектуальні і творчі здібності; розвивали свій інтерес до вивчення інформатики.
Під час конкурсу «В країні ребусів» учні 4-5 класів показали свою обізнаність та вміння працюватив групі. Запропоновані ребуси були пов’язані з комп’ютерами та інформатикою,
Учні 4-7 класів брали участь у конкурсі на проект в середовищі Scratch, під час виконання проекту учні демонстрували свої творчі здібності, наполегливість, азарт, обізнаність середовища програмування і вміння складати проекти.

/Files/images/1_kondratva/batkam_pro_koronovrus/інф.jpg

Для учні 7 класів проводився захід «Золотий диск», під час якого учні складали пазли, розв’язували ребуси, показували вміння роботи з офісними програмами,
Протягом тижня для учнів 5-7 класів проводився конкурс плакатів «Інформаційні технології в житті людини» і «Техніка безпеки в комп’ютерному класі»
Тиждень інформатики пройшов яскраво та насичено, діти отримали задоволення від цікавих вікторин, конкурсів та інтелектуальних ігор, пов’язаних з інформатикою.
Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.