Профорієнтація

Палітрою професій вимальовуємо майбутнє

«Виберіть собі роботу по душі і вам не доведеться працювати ні одного дня у своєму житті» Конфуцій

Профорієнтаційні заходи, що проводить школа, спрямовані на надання допомоги учням щодо розширення інформаційного кругозору про професії, визначення професійної спрямованості та вибору професії.

Вибір професії – процес досить складний. А тому ми розпочинаємо цей шлях досить рано і роботу проводимо систематично. Це і зустрічі, і екскурсії, і конкурси малюнків. Так учні 8 класів зустрілися з представниками Корабельного центру зайнятості, які познайомили з можливостями центру, з актуальними вакансіями та допомогою у професійному самовираженні. Учні познайомились з довідником «Навчальні заклади Миколаївщини – 2014» та взяли участь у профконсультаційному тестуванні.

Учні 11 класу зустрілися з професором НУК кафедри теорії та проектуванні судів Кротовим Олександром Івановичем, який познайомив їх з розрахунком вступного балу, правилами вступу до ВНЗ та з професіями, які учні можуть здобути в закладі.

Попереду наших дітей чекає складне, доросле життя з багатьма невідомими. Хочеться побажати їм життєдайної енергії, незалежності духу та сили волі перебороти труднощі на своєму шляху.

Кiлькiсть переглядiв: 280

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.