БАТЬКАМ, УЧНЯМ!!! Вітаємо зі святом!!!

День святого Миколая Чудотворця - одне з найсвітліших свят у році, час чудес, казки і здійснення мрій. Святий Миколай здавна славиться своєю допомогою всім нужденним, своєю добротою і готовністю прийти на допомогу. Нехай же і вас, ваші родини, ваших дітей він не обійде своєю добротою і безкорисливою допомогою. Нехай супроводжує він вас сьогодні і весь наступний рік, даруючи душевний спокій і направляючи на шлях істинний.

Особливі надії на святого Миколая покладають наші діти, а також ті, кого доля обділила своєю прихильністю, бо щиро вірять, що добрий і всесильний покровитель допоможе справдитися давній заповітній мрії. І ми, дорослі, маємо подбати про те, щоб це свято стало для них насправді яскравим та щасливим, бо кожна дитина у миколаївську ніч мріє побачити під своєю подушкою подарунок – так званий «миколайчик».

Бажаємо вам, щоб щира радість та злагода освітила кожну оселю, а благодать цього всесильного покровителя нашого міста завжди зігрівала вашу душу. Нехай святий Миколай принесе вам гарний настрій, добробут, мир, щастя та чудові подарунки.

Надії вам, віри у себе та у людей, душевного спокою та щирої радості.

Зі святом вас!

Педагогічний колектив ЗОШ №47

Кiлькiсть переглядiв: 422

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.