Директор Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 47 підвела підсумки 2016-2017 навчального року

В Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів №47 1 червня відбувся щорічний звіт директора школи Моторної Зінаїди Володимирівни перед педагогічним, учнівським та батьківським колективами, громадськістю за 2016-2017 навчальний рік.

Зінаїда Володимирівна доповіла про досягнення учнів на конкурсах, спортивних змаганнях різного рівня. Зупинилась на результатах навчальної діяльності учнів, заходах щодо забезпечення школи кваліфікованими педагогічними кадрами та доцільності їх розстановки; дотримання вимог охорони дитинства, охорони праці; надання соціальної підтримки та допомоги дітям-сиротам та дітям із малозабезпечених сімей; підвищення правової культури неповнолітніх та вжиті профілактичні заходи щодо попередження правопорушень; стану дитячого травматизму.

Також присутнім надано звіт за надходження і використання бюджетних коштів та модернізацію матеріально - технічної бази школи.

Присутні оцінили діяльність керівника закладу, усього педагогічного колективу на високому рівні. На закінчення заходу керівники гуртків надали звіт концертними номерами та театральними постановками.

/Files/images/SAM_0361.JPG

/Files/images/SAM_0362.JPG

/Files/images/SAM_0370.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 346

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.