«Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина» (тиждень англійської мови).

В березні 2018 року з метою підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, інтересу до творчості, логічного мислення та пам'яті, розвитку в учнів навичок слухання та розуміння іноземної мови у ЗОШ 47 проходив тиждень англійської мови під девізом «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина».

У понеділок відбулося урочисте відкриття тижня. Вчителі англійської мови Лук’янченко О. І. та Жданова О. С. розпочали день із музичної фізкульт-хвилинки «Head and Shoulders» та урочистої лінійки, на якій розповіли про роль англійської мови в сучасному житті. Цього ж дня було проведено квест для учнів школи.

/Files/images/SAM_3604.JPG

/Files/images/SAM_3610.JPG

У вівторок учні 7 класу завітали до шкільного кінозалу «The World of Cinema» та переглянули відеоролики про Лондон та Велику Британію.

Наступний день розпочався конкурсом «School Talents», на якому учні декламували вірші та співали пісні англійською мовою.

Четвер – день творчості. В цей день відбулася виставка проектних робіт учнів 1-11 класів «My English World»

Кульмінацією тижня став заключний концерт «Enjoy English», на якому учні 5-А класу показали казку «Cinderella», а учні 6 класу – «The Wizard of OZ». Захід проводився в актовій залі, а відтворювати події казки допомагали яскраві декорації та костюми. Дійові особи відмінно підготувалися до виступу (вивчили свої репліки, підготували костюми). Спостерігалася позитивна реакція на діяльність дійових осіб зі сторони учнів-глядачів. Також гості заходу брали участь у вікторині та танцювальних конкурсах.

/Files/images/SAM_3619.JPG

/Files/images/SAM_3605.JPG/Files/images/SAM_3655.JPG

Тиждень англійської мови сприяв розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів учнів та довів, що сучасні школярі знають, люблять і хочуть вивчати англійську мову.

/Files/images/IMG_1479.jpg

/Files/images/IMG_1480.jpg

/Files/images/IMG_1481.jpg

/Files/images/IMG_1485.jpg

/Files/images/IMG_1489.jpg

/Files/images/IMG_1492.jpg

/Files/images/SAM_3585.JPG/Files/images/SAM_3591.JPG/Files/images/SAM_3597.JPG

/Files/images/SAM_3628.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 383

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.