День ЦЗ

20 квітня в ЗОШ №47 проведений Дня ЦЗ та ОТ. Цей день є обов’язковим щорічним заходом, де учні навчались правилам евакуації з приміщення у разі надзвичайної ситуації, проводились ряд практичних заходів за планом комплексного об’єктового тренування, а також тренувань, змагань, естафет, вікторин. В День ЦЗ проводилась виставка з питань цивільного захисту та виставка літератури «Знати і вміти».

/Files/images/SAM_4390.JPG

/Files/images/SAM_4399.JPG

До проведення заходів Дня ЦЗ залучено весь постійний склад працівників і учнів школи. День розпочався з лінійка. Активними учасниками проведення лінійки стали учні 8-Б класу разом з класним керівником Павловою Г.О.

/Files/images/SAM_4340.JPG

Під час проведення об’єктового навчання були теоретично та практично відпрацьовані питання з ліквідації аварійної ситуації За планом комплексного об’єктового тренування було проведено навчання учнів та педагогів школи умінню діяти в умовах терористичного акту з наслідками вибуху та пожежі в режимі надзвичайних ситуацій. Особовий склад штабу ЦЗ, комісії з НС, інший персонал і учні школи діяли в цілому організовано, а основні заходи виконали у встановлений нормативний час. Учасники тренування дотримувались правил безпеки. За наслідками проведеного об’єктового навчання можна зробити висновок, що дане навчання в цілому дало змогу визначити рівень готовності адміністрації, працівників та учнів школи до дій у разі пожежі в школі.

/Files/images/SAM_4401.JPG

Привернув увагу дітей виступ агітбригади ДЮП «Агенти 101», провели тренування спортивного характеру серед учнів 8-10 класів, коли потрібно винести з небезпечної зони потерпілого при надзвичайній ситуації або надати йому невідкладну допомогу. Необхідно відмітити злагоджені дії рятувальної групи (Куйбар С.В.).

/Files/images/SAM_4404.JPG

Під час проведення Дня ЦЗ школярі застосували на практиці свої знання та уміння з ЦЗ, спостерігали у дії те, про що вчили на уроках протягом навчального року.

Всі класні керівники провели уроки з ЦЗ: «Дії учнів під час пожежі», «Вогонь – друг і ворог», «Правила безпеки", «Сам вдома». Учні переглянули фільми з цивільного захисту та взяли участь у вікторинах. Усі передбачені планом заходи виконано.

Бережіть своє життя!

Кiлькiсть переглядiв: 350

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.