Психолого- педагогічний семінар « Врахування індивідуальних психологічних особливостей учнів у процесі освітньої діяльності»

Психолого- педагогічний семінар «Врахування індивідуальних психологічних особливостей учнів у процесі освітньої діяльності»

Мета психолого - педагогічного семінару: Допомогти педагогам розвинути в собі навички ефективного безконфліктного спілкування в процесі освітнього процесу.

Внутрішній світ дитини – складний механізм з безліччю особливостей, які визначають не лише його поведінку, але й характер. Розвиток особистості схожий на повільний зріст рослини: неможливо помітити деталі щоденних змін, але результат майже на 100% залежить від якісного догляду та правильного живлення ґрунту. Неповторний темперамент, специфічне мислення, різноманітні вподобання і своєрідне, абсолютно відмінне сприйняття робить кожну дитину винятковою. Задача педагога – зрозуміти це і допомогти своєму учню повноцінно сформуватись відповідно до наявних якостей. Дитина, приймаючи закони соціуму, визначає власне місце в житті, завдяки внутрішнім і ціннісним орієнтирам вибудовує перспективи майбутнього. Тому дуже важливо вчасно осягнути психологічну суть кожної дитини. . Саме тому педагогічний колектив разом з майстром своєї справи Сливінською Т. О. вчились професійній компетентності в сладному процесі ефективної комунікації з учнями, батьками, колегами.

Галерея "Вчителі навчаються"

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.