Повернутися до звичайного режиму

Зустрiч з воїном АТО

З метою формування патріотичного виховання та знайомства із справжніми героями України 15 березня 2019 року в Миколаївській загальноосвітній школі № 47 відбулася зворушлива зустріч учнів 8 та 9 класів з воїном АТО П. А. Тарасовим. З допитливістю та цікавістю слухали діти розповіді захисника про бойові дії, що відбуваються на Сході нашої країни.

/Files/images/20190315_130301.jpg

Відповідаючи на численні запитання учнів, воїн намагався у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, про військові будні, братство, і про все те, що цікавило дітей.

Павел Тарасов поділився з учнями спогадами і своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це.

В кінці зустрічі діти висказали слова подяки і шани від педагогічного та учнівського колективів за їхню мужність, силу волі, витривалість.

/Files/images/20190315_131935.jpg

/Files/images/20190315_132203.jpg

Такі зустрічі допоможуть дітям на прикладі воїнів АТО навчитися шанобливому ставленню до Батьківщини,а також зрозуміти, що Україна єдина, неподільна і миролюбна держава та відчути гордість за наших захисників Вітчизни.

Кiлькiсть переглядiв: 417

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.