Тиждень англійської мови в гімназії №47

Предметні тижні у школі – одна з найцікавіших форм організації освітнього процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності.

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок з 07.02 по 11.02 2022 року, згідно шкільного річного плану, проводився Тиждень англійської мови.

Учням було запропоновано конкурси кросвордів та ребусів, виставка малюнків визначних місць країни, мову якої вивчаємо. Також були проведені вчителями нестандартні уроки.

Під час проведення тижня англійської мови учні нашої гімназії брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, виконували креативні завдання, співали пісні, що дало їм можливість збагатити знання з англійської мови та розширити свій кругозір. Англійська мова для учнів початкової школи – це поєднання ігор, мультфільмів і цікавих розповідей, адже зацікавленість та бажання дитини – найкраща мотивація до навчання.

Вихованці 2-9 класів здійснили віртуальну подорож до столиці Великої Британії.

Здобувачі освіти 5-9 класів долучилися до челенджу «English is fun», завданням якого було записати відео, використовуючи англійську фразу. Учні, а також їхні батьки активно брали участь у челенджі.

wym-1645392349843 - посилання на відео "Тиждень англійської мови"

Проведення предметного тижня не тільки поглибило знання з англійської мови, а й стало джерелом позитивних емоцій, мобілізації творчих зусиль і, як наслідок, підвищило мотивацію до вивчення мови та культури іншої країни.

Дякуємо учням та батькам за активну участь у проведенні тижня.

Бажаємо й надалі показувати гарні результати!!!

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.