Бути здоровим - це здорово!

Бути здоровим -це здорово!

З 9 по 13 жовтня в нашій гімназії пройшов предметний тиждень з основ здоров’я, протягом якого учні залучились до участі у різних цікавих, корисних та пізнавальних заходах.

Учні 1 та 2 класу взяли участь в конкурсі малюнків "Рух - це життя". Спочатку обговорили що таке рух, для чого людині потрібно рухатися. Розповідали про свою улюблену рухливу гру. Розмірковували про те, як та скільки важливо рухатися, щоб бути здоровими.

/Files/images/1_kondratva_23-24/1 кл.jpg

Другокласники на уроці розглянули чому рухатися корисно, як підтримувати своє здоров'я. Переглянули повчальне відео на цю тему, порухалися під час фізкультхвилинки. Діти обговорили важливість руху у нашому житті та поділилися досвідом. В кінці уроку учні намалювали малюнки

/Files/images/1_kondratva_23-24/2.jpg

В 3-А та 3-Б класі пройшла вікторина "Будьте здорові". На початку вікторини діти відповідали на питання: "Що значитьздорова людина? Для чого потрібно бути здоровим?". Також розгадували ребуси ,а згодом перейшли до вікторини. де відповідали на запитання. Показали вправи, спортивний інвентар. Розповіли про його значення. і отримали длясебе корисну інформацію.

/Files/images/1_kondratva_23-24/3Б.jpg

Учні 4-А класу розмірковували, як берегти своє здоров'я у такі складні часи. В цьому їм допоміг квест" Твоє здоров'я в твоїх руках". Діти збирали ключі, виконуючи завдання під час подорожі віртуальними кімнатами. Школярі обирали корисну їжу та розповідали про її користь для організму людини, представляли вправи ранкової зарядки, обирали їжу для сніданку за допомогою інтерактивної дошки. Зібрали ключі та отримали віртуальні призи-розмальовки.

/Files/images/1_kondratva_23-24/4А.jpg

В 4-Б класі проходив квест на тему: "Ми за здоровий спосіб життя". Учні знаходили відповіді на питання, грали у онлайн-гру "Корисно-шкідливо". Пригадали, які корисні та шкідливі звички впливають на організм, та як саме. Діти зробили висновок, що здоровий спосіб життя - це корисно .для кожного з нас.

/Files/images/1_kondratva_23-24/4Б.jpg

Для учнів 6-7-х класів було проведено вебквест «Здоров'я людини» .

Здоров'я— стан повноцінного фізичного,психічногота соціального добробуту, а не лише відсутність хвороб чи фізичних вад. Людина любить життя, тому повинна дбати про свою безпеку і здоров'я. Учні допомогли героям веб-квесту більше дізнатися про те, що для цього потрібно, зібрали усі підказки та успішно знайшли вихід.

Учням 8-9 класів було запропоновано вебквест «Ми – за здорове харчування». Здорове харчування (здорова дієта, англ. healthy diet) — це харчування, яке забезпечує ріст, нормальний розвиток і життєдіяльність людини, що сприяє зміцненню її здоров'я та профілактиці захворювань.

Учні виконуючи завдання, згадати правила здорового харчування, доповнити свої знання новими.

Усі учасники заходів прийшли до висновку: «Бути здоровим - це здорово!»

Кiлькiсть переглядiв: 24

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.