Як провести канікули?

«Канікули! Канікули!» - співає все навколо.
Канікули, канікули, канікули у школі!
А що таке «канікули»? Осінні дні барвисті,
це час, коли нам ніколи хоча б на мить присісти,
бо треба мчати босими наввипередки з вітром,
з густих лісів приносити горіхів повні відра.
Це час, коли за друзями ми скучим – як ніколи,
і нам страшенно схочеться скоріше знов до школи!...

Осінні канікули, які випадають в 2014 році на 27 жовтня - 2 литопада, стануть для всіх школярів бажаним відпочинком. Проводити час за відеоіграми та інтернетом зовсім не так цікаво. Є багато способів провести канікули весело навіть далеко від вай-фая і електричних розеток.

Найкраще сходити з сім’єю або друзями на прогулянку в парк. Там можна грати в активні ігри – квачі, козаки-розбійники, особливо зручні серед дерев, – або в щось більш спокійне. Збір рослин і природних матеріалів для гербарію допоможе в школі відразу після закінчення канікул, а дещо з опалого листя можна зробити прямо в парку – наприклад, вінок.

Прогулянки під дощем по смаку не всім, а застудитися в таку погоду дуже просто. Для тих, хто хоче знайти собі заняття під дахом, осінні канікули надають головне – вільний час. Його можна витратити на поїздки по міських визначних пам’ятках під дахом, по музеям і кіно і приділити час спілкуванню з родиною та друзями вдома, спокійним розвагам.

Можна зібрати аплікації, фігурки або навіть прикраси для інтер’єру з природних матеріалів, набраних на прогулянках раніше, а можна зібрати близьких за настільною грою. Хороший вибір для довгого осіннього вечора – “Монополія” або “Уява”. Якщо для першої потрібні спеціальні картки і поле, то для другої не потрібно нічого, крім листка паперу і ручки.

Якщо ви залишитесь вдома самі, то сміливо беріть до рук книгу. Коли й це заняття вам набридне, то приходьте до школи. На осінніх канікулах в школі працюють бібліотека та різні гуртки(волейбол, танці).

Школа чекає вас, відпочившими та повними єнергії, 3 листопада! До зустрічі!

Кiлькiсть переглядiв: 334

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.