Тиждень природничих наук

Протягом тижня пройшли заходи, які сприяли підвищенню інтересу школярів до предметів (географії, біології, хімії, фізики), розширенню їх знань, дали можливість дослідити і презентувати цікаві теми, заходами до тижня були охоплені учні школи 5 – 11 класів.

Тиждень розпочався із інформування, де учні мали можливість ознайомитись із планом тижня, дізнатись цікаву інформацію про свій край, взяти участь у вікторинах, конкурсах. іграх та брей-рингах. Протягом тижня у школі діяв конкурс стінгазет, презентацій та кросвордів.У підготовці до цих конкурсів найактивнішу участь взяли учні 5 і 8 класів.

Дев'ятикласники переглянули фільм «Сон. Види сну», а учні 8,9 класів здійснили відеоподорож «7 природних чудес України». Ці науково – популярні кінострічки містять програмовий матеріал відповідних курсів і сприяють кращому розумінню природних процесів і явищ. Учні 5 класів взяли участь в міській Інтернет-олімпіаді з біології та хімії. Учні 10 класу підготували та провели для учнів 5,6 класів урок-презентацію "Ця дивовижна вода". Цікаві та яскраві досліди привернули увагу учнів та зацікавили навчальним предметом - хімією. Змістовним та цікавим був конкурс знавців хімії "Ігри біля періодичної системи" для учнів 8 класів.

Кiлькiсть переглядiв: 288

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.