ТВОЯ МАЙБУТНЯ ПРОФЕСІЯ -ТВІЙ ВИБІР

Щорічно з’являються нові професії, ринок праці потребує старих та нових кадрів. А чи завжди вибір майбутньої професії учнями зроблений обґрунтовано?

Правильний вибір професії — це моральне задоволення, висока самооцінка. Водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції. Вибір професії — точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе й необхідне поєднання особистих і загальних інтересів.

/Files/images/DSCF6421.jpg

Для того, щоб наші старшокласники мали достатньо інформації з питань професійного вибору, сьогодні в нашій школі відбулася зустріч учнів 10-11 класів з представниками Центру зайнятості Корабельного району та представниками Миколаївського національного університету імені В.Сухомлинського.

/Files/images/DSCF6424.jpg

/Files/images/DSCF6439.jpg

Учнів познайомили з правильним вибором предметів для ЗНО, з переліком професій, які можна здобути у вищому навчальному закладі. А представники центру зайнятості запросили учнів для проходження індивідуального тестування з метою визначення своїх здібностей та нахилів. Саме зараз таке тестування зробити дуже важливо. Спочатку необхідно визначитися з професією, з вибором вищого навчального закладу. Адже попереду вибір предметів ЗНО.

/Files/images/DSCF6447.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 351

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.