«Пам′ятаємо. Перемагаємо!»

Пам'ятаємо! Перемагаємо!

5 травня у нашій Миколаївській ЗОШ № 47 відбулися заходи до Дня пам`яті і примирення та 72 річниці з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років.

Були проведені тематичні відкриті уроки, виховні години на тему: «Військова та визвольна історія України», уроки біля пам’ятників героям, покладання квітів, майстер-класи з виготовлення символу свята – червоного маку, тематичних привітальних листівок для дідусів, прадідусів, бабусь, прабабусь – захисників, що приймали участь у Другій світовій війні. Заходи відбулись під основним девізом: «Пам’ятаємо. Перемагаємо!».

Розповіді вчителів та учнів були інформаційними та емоційними із залученням відеоматеріалів, художніх творів, поезії, пісень часів війни. Учасники заходів особисто відчули біль війни.

Учні готували повідомлення на тему «Історія війни в історії моєї родини», розповідали про своїх дідусів, які пройшли війну, ділились спогадами рідних, демонстрували фотографії. Ми переконались, що хоч би де перебували українці та вихідці з України, вони пліч-о-пліч з іншими народами воювали проти нацизму.

Особливо зворушливими були розповіді дітей про батьків – учасників бойових дій в наш час.

Висловлюємо повагу всім борцям проти нацизму, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, утверджуючи традицію відзначення 8 та 9 травня в європейському дусі «не святкуємо, а вшановуємо».

Нехай мир запанує над нашою країною!!! Пам’ятаємо!!!Перемагаємо!!!


/Files/images/20170505_094232.JPG


/Files/images/20170505_094301.JPG


/Files/images/SAM_9658.JPG


/Files/images/SAM_9659.JPG


/Files/images/SAM_9654.JPG


/Files/images/SAM_9656.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.