Спілкування з підлітками за методикою форум-театру у Миколаївській ЗОШ № 47

Другий рік у нашій школі успішно працює тетральний коллектив « Маска». Він є переможцем районного конкурсу «Світ надії- дивосвіт» та посів ІІ місце на обласному конкурсі-огдяді театральних колективів у квітні 2017 року. За короткий проміжок часу все більше прихильників у творчого колективу завдяки професіоналізму та креативності керівника Вікторії Мельниченко.

/Files/images/_0zs2UF4lqw.jpg

Сьгодні театрали спілкувались з підлітками за методикою форум- театру, яка полягає у тому, що після першого перегляду, глядацька аудиторія бере участь в обговоренні побаченого, пропонує варіанти вирішення. Потім відбувається ще кілька переглядів, де глядачі мають можливість в будь-який момент сказати «стоп» і замінити когось із граючих на сцені та запропонувати своє бачення щодо проблеми, яку представляють актори засобами театрального спілкування. Тема обговорення сьогодні: «Тютюнопаління, проблема батьків та дітей, байдужість до чужих проблем у підліковому середовищі».

/Files/images/SAM_9949.JPG

/Files/images/SAM_9950.JPG

Таким чином, це дає змогу знайти, зіграти, «прожити» складні життєві ситуації, отримуючи безцінний досвід активної громадянської позиції.

Незважаючи на те, що перший раз наші учні були задіяні у такому заході, але зуміли довести своє життєвовірне відношення до проблеми необхідності здорового способу життя у різних життєвих ситуаціях та його проявах.

Пишаємось вами, майбутнє нашої України!

/Files/images/SAM_9952.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 328

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.